Asociatia Club Sportiv NoStress este o organizatie non-profit care isi propune sa promoveze sportul de masa.
Site-ul www.nostressevents.ro este administrat de Asociatia Club Sportiv NoStress, si prin accesarea lui, sunteti de accord cu termenii si conditiile enuntate aici.
Asociatia Club Sportiv NoStress isi rezerva dreptul de a aduce modificari termenilor si conditiilor, precum continutului din site, fara o notificare prealabila.

Limitatea Raspunderii:

Fiecare participant isi asuma in intregime raspunderea pentru participarea la evenimente si va semna o declaratie pe propria raspundere in acest sens. Organizatorii nu sunt responsabili pentru accidentari/ situatii de urgenta/ retrageri din concurs sau orice alte incidente de ordin medical suferite de catre un participant pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului.
Concurentii sunt obligati sa furnizeze informatii corecte la inscriere (varsta, nivel de pregatire, etc), organizatorii nu sunt obligati sa verifice autenticitatea acestor informatii. In caz in care sunt descoperite informatii false care au fost furnizate de catre un participant, acesta va fi descalificat.

Organizatorii nu îşi asumă nicio obligaţie cu privire la suportarea oricăror altor costuri sau cheltuieli efectuate de concurent în vederea participării la evenimente, în afara taxei de înscriere.

Drepturile de autor (Copyright)

Este interzisa reproducerea totala sau partiala a textelor, articolelor şi pozelor aflate pe acest site fara permisiunea scrisa a Asociatiei Club Sportiv NoStress

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Asociatia Club Sportiv NoStress prelucreaz date cu caracter personal (nume, prenume, sex, varsta, adresă de e-mail, localitate, tara, telefon)  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Asociacia Club Sportiv NoStress, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale care sunt furnizate la completarea formularelor de inscriere.

Prin inscrierea la evenimententele noastre, pe site-ul nostressevents.ro, participantii sunt de acord ca organizatorii, partenerii si sponsorii să folosească numele, imaginile foto si video efectuate lui/ei in timpul concursului in scopuri promoţionale. Si sunt de acord să primsc mesaje informative si promoţionale de la organizatori si partenerii principali atat cu privire la acest concurs, cat si cu privire la evenimentele viitoare.

Prin completarea formularului de inscriere pe site-ul nostressevents.ro, participantii sunt de acord ca datele cu caracter personal comunicate de ei sa fie folosite in scopul organizarii evenimentului.

Datele sunt colectate cu scopul de a-i informa pe participanti cu privire la evenimentele la care s-au inscris, precum si cu privire la proiectele pe care le desfasoara Asociatia Club Sportiv NoStress

Datele colectate nu sunt furnizate persoanelor neautorizate si nu sunt folosite pentru alte scopuri decat cele amintite.